x

4. dijete su dobili prije samo 7 mjeseci: Kobi je živio za svoju porodicu, a nadao se da će supruzi ispuniti najveću želju!

Četrdesetjednogodišnja košarkaška legenda, čuveni Kobi Brajant, poginuo je u Kaliforniji u velikoj helikopterskoj nesreći.

Tragične vijesti brzinom svjetlosti obišle su cijeli svijet, a javnost još uvijek ne može da povjeruje da nas je napustio jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Košarka mu je bila velika ljubav, ali legendarni Kobi živio je za svoju porodicu - suprugu Vanesu, sa kojom je bio u braku od 2001. godine, i njihove četiri kćerke - Nataliju (16), Đianu (13), Bjanku (3) i malenu Kapri koju su dobili krajem juna 2019. godine.

Proslavljeni košarkaš tada je ponosno sa javnošću podijelio da se njihovoj porodici pridružio novi član, ali je otkrio i veliku želju svoje supruge, koju sudbina nije dozvolila da joj ispuni.


Naime, Kobi je otkrio da je njegova supruga Vanesa silno željela da se njihovoj porodici pridruži i jedan dječak, te da sve dok se to ne desi, neće smatrati da je njihova porodica "potpuna".

– Mislim da ona želi sina više nego ja. Iskreno, meni se sviđa da budem roditelj naših djevojčica – rekao je jednom prilikom Brajant i dodao:

– Nadam se da ću uspjeti da joj ispunim želju – rekao je kroz smijeh tada kralj NBA košarke.

.

.

(Glossy)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.