x

4 stvari koje srećni parovi rade drugačije

Šta je tajna srećne veze? Da li je važno da su partneri u startu kompatibilni ili sve zavisi od njihovog ponašanja nakon što započnu romansu? U suštini, najviše se može naučiti iz pozitivnih iskustava drugih srećnih parova, a u narednim redovima pročitajte šta oni rade drugačije od ostalih.

1. Partneri daju jedno drugom osjećaj sigurnosti

Oni nisu nepristupačni jedan za drugog, niti razmišljaju o tome kako da manipulacijom dobiju ono što žele. Međusobno se podržavaju i spremni su da stave zajedničke interese ispred svojih.


2. Važno im je da što više stvari rade zajedno

Partneri u srećnim vezama uživaju da vrijeme provode zajedno. Oni će (skoro) uvijek izabrati da budu zajedno nego sa drugim osobama, a manje im je važno koje će aktivnosti obavljati. Jednako će se osjećati ispunjeno ako se zajedno odmaraju, zabavljaju ili rade.


3. Partneri stalno obraćaju pažnju jedan na drugog

Srećni parovi kao da žive u nekom svom svijetu. Partneri u ovakvim vezama se znaju u dušu i savršeno čitaju govor tijela jedno drugog. Ponekad je potrebno da razmijene samo nekoliko riječi da bi prenijeli svoje namjere, osjećanja i stavove.

4. Poštovanje je ključ

Dok god postoji poštovanje između partnera, njihova veza ima svijetlu budućnost. Partneri u uspješnim romansama su toga naročito svjesni, zbog čega se i u slučaju nesuglasica ne vrijeđaju i uvijek se trude da kroz smiren razgovor riješe sve probleme.


(Aktivni.si)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.