x

5 Feng Shui simbola za privlačenje ljubavi

Isprobali ste sve varijante privlačenja ljubavi, ali… Jeste li dali šansu Feng Shuiju?

Pomislićete da je ovo učenje okrenuto samo ka uređenju doma, kako bi se stvorilo prijatno okruženje ispunjeno pozitivnom energijom, ali ono ima svoju “primjenu” i na drugim poljima, a jedno od njih je i ljubav!

Feng Shui simboili koji mogu da vam pomognu da privučete ljubav u svoj život su:

#1 Cvijet božura

Božur je jedna od najpoznatijih biljaka za privlačenje romantične sreće i ljubavi. Međutim, sa ovim cvijećem treba biti obazriv, jer njegova pogrešna upotreba može imati negativne posljedice. Možete ih držati u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ali ih je neophodno ukloniti onda kada pronađete srodnu dušu. Ako ostanu u kući i kada nađete ljubav, mogu prouzrokovati svađe i afere.

#2 Rozenkvarc

Različiti kristali povezani su sa različitim apsektima vašeg života. Kristal koji vam donosi sreću u ljubavi i ispunjava vas pozitivnim mislima je rozenkvarc. Privlačan i lako dostupan, ovaj poludragi kamen je možda i najlakši put da obasjate svoj život ljubavlju. Potrebno ga je staviti na noćni sto ili u dnevni boravak, na nekom lijepom mjestu.

#3 Slike para ili u paru

Vrlo vjerovatno, većina ljudi nesvjesno na zid postavlja jednu usamljenu uramljenu sliku. Takođe, prikaz jedne osobe ili životinje na slici nije dobar postupak, ako težite ka pronalasku ljubavi. Jedno je kada vam nedostaju simboli ljubavi, a sasvim je drugo kada ste okruženi simbolima usamljenosti. S toga uvijek na zid postavljajte slike u paru, ili se potrudite da data slika prikazuje sretan par.

#4 Mandarinske patke

Mandarinske patke su poznate po tome što kao predstavnici životinjskog svijeta donose mogućnost stupanja u brak i pronalaska istinske sreće. Možete čak spojiti nekoliko simbola u jedan, izborom dvije mandarinske patke izrezbarene od rozenkvarca. Potrebno je da ih postavite u vašoj spavaćoj sobi blizu kreveta na kom spavate.

#5 Leptiri

Leptiri su simboli koji donose ljubav, ali ne i ozbiljnu vezu. Dok patke donose mogućnosti poput braka, leptiri vam mogu obezbijediti aktivniji ljubavni život i ležernu romantiku.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.