x

5 puta me je polila, a 2 puta pljunula! Zola otvorio dušu o paklu koji je proživio sa Miljanom: Zgranuo velikim priznanjem!

Kad su se Nataša Radan i Lazar Čolić Zola osamili kao ovonedjeljni potrčci, di-džej je otvorio dušu o paklu koji je proživio sa Miljanom Kulić prije ove sezone rijalitija. Kako je istakao, njih dvoje nakon raskida dva i po mjeseca nisu razgovarali, a strašna situacija razriješila se tek pošto je ona otišla da mu vrati stvari.

Zola je Nataši gledao u šolju, a onda joj se povjerio o svemu, ističući da ne može da joj pređe preko pesničenja od proteklog vikenda.

"Otišli smo dole kod nje u Niš. Haos je bio. Bilo je, naravno, i lijepih trenutaka, ali bilo je i onih loših. Polila me je pet puta i pljunula me dva puta. Ja sam preko svega toga prešao i sad ovo opet. Ja sam tad raskinuo sa njom, dva i po mjeseca nismo pričali. Onda smo stupili u kontakt, dopisivali se, moje stvari su bile kod nje. Ona dođe kod mene i eto tako. Ona mi se zaklela da neće biti agresivna. Baš mnogo mogu da tolerišem, ali ovo. Znam da ona mene voli, ali to nije dovoljno", pričao je Zola.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.