x

5 tipova žena koje muškarci ne vole

U muško-ženskim odnosima uvijek se vodi polemika o tome kakve žene privlače muškarce, ali i obratno. Ovog puta smo dobili odgovor na pitanje kakve žene ne privlače muškarce, jer prema nekim istraživanjima postoji nekoliko tipova žena koje odbijaju muškarce, uglavnom iz jednostavnog razloga – jer ih doživljavaju kao naporne partnerice s kojima je teško imati stabilan odnos, tvrde psiholozi. Evo koji su to:

Zvocalica

Iako je u ženskoj, kao i u muškoj prirodi, prigovaranje urođeno, žene koje stalno zvocaju često to čine i bez stvarnog razloga. Muškarci ne mogu razumjeti zašto ovaj tip žene mora stalno izražavati svoje nezadovoljstvo i kako uopće imaju volje stalno biti nezadovoljne. Smatraju da te žene ne žele reagirati i promijeniti šta im smeta da bi prestale “zvocati”, već im odgovara biti u ulozi nesretne žrtve.

Gđica Opterećena

Muškarci mrze žene koje broje svaku kaloriju koju pojedu, stalno popravljaju svoju šminku i treba im pola sata da se spreme prije svakog izlaska iz kuće. Ti nametnuti režimi prehrane i opsjednutost izgledom govori im o taštini i iskompleksiranosti žene. Naznake takvog ponašanja ih momentalno odbijaju.


Mrziteljica roditelja

Ova osobina obično izlazi na vidjelo tek nakon dužeg vremena u vezi. Muškarac razumije da njegovi roditelji imaju mane, no shvata da nisu svi ljudi blagoslovljeni dobrim puncem i punicom, tj. svekrom i svekrvom. Zato im nije jasno kako njihova partnerica ne može prihvatiti stanje kakvo zapravo jeste i njega dovodi u neugodnu poziciju jer se osjeća da mora braniti svoje roditelje dok ona ‘pljuje po njima’. To će tolerirati neko vrijeme, no ako su njeni argumenti beznačajni i apsurdni, na kraju će joj jako zamjeriti.

Radoholičarka

Ovaj tip žene ne može biti na miru, jer se ne zna i ne želi odmarati. U slobodno vrijeme, ona razgovara samo o poslu, mašta o napredovanjima i smatra gubitnicima sve koji nemaju neku veliku karijeru.


Gđica Sveznalica 

Ovakva žena ponaša se kao da je najpametnija na svijetu. Zbog uvjerenosti u svoju superiornost, ona se ne ustručava ‘soliti pamet’ svom partneru i svima drugima. Ističe kako se uvijek sve može napraviti bolje, ako se napravi na njen način. Ovakav tip žene podjednako ide na živce muškarcima, kao i ženama.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.