x

6 osobina koje snažne i nezavisne žene žele kod svog muškarca

Snažne i samozadovoljne žene uvijek na prvo mjesto stavljaju svoje vrijednosti i kvalitete, pa u skladu sa svojim vrlinama, očekuju određene kvalitete i od svog partnera. Kada konačno puste muškarca u svoj život, one očekuju od njega određene kvalitete, kako bi znale da su konačno pronašle partnera, koji može u potpunosti da im parira u svemu.

Idealan muškarac za njih mora posjedovati i sledeće kvalitete:

#1 Pristojnost

Ona je dama i pored sebe želi džentlmena, koji će svaki susret uljepšati dobrim manirima. Nježnost, učtivost i pristojnost su sve ono što već od samog početka ona očekuje od svog muškarca.

#2 Poštovanje

One uvijek traže puno poštovanje svog partnera, jer, pored toga što su svesne da ga zaslužuju znaju da je poštovanje osnov svakog zdravog međuljudskog odnosa.

#3 Samostalnost

Snažne žene veoma drže do sebe, svog vremena i ličnih potreba, a isto očekuju i od svog partnera. One žele snažnog i samostalnog muškarca, koji će im u svemu parirati i neće se izgubiti u sjenci svoje žene, već će cijeniti sopstvene potrebe i zahtijevati vrijeme samo za sebe.

#4 Iskrenost

Žena koja zna šta od života hoće, zna i koliko je važna istina i kako je bitno do nje držati. Ona od svog partnera zahtijeva otvoren i iskren odnos i posljednje što pored sebe želi je muškarac koji nema hrabrosti da izgovori, niti da se nosi sa istinom. 

#5 Dobar smisao za humor

Nezavisne žene odlično znaju šta znače stres i tenzija i zato žele pored sebe čovjeka, koji zna kako da ih nasmije u tren oka i pored koga će uspjeti da zaborave na sve brige.

#6 Sklonost prema kompromisu

Ona je svjesna da smo svi na ovaj ili onaj način različiti, ali da bi veza opstala, neophodno je da oba partnera pokažu razumijevanje i sklonost ka kompromisu, kako bi se našli na pola puta i uživali u svojoj ljubavi.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.