x

Domaća rep scena mlati lovu

6.000 eura za pola sata nastupanja: Domaći reperi zarađuju basnaslovne cifre, evo čime se služe!

Domaći reperi postali su jedni od najplaćenijih i najangažovanijih javnih ličnosti na muzičkoj sceni.

Iako su tekstovi pjesama često nerazumljivi, bitna je dobra matrica i da se u tekstu spominju skupa kola, garderoba i lak novac.

Sve više ovaj trend uzima maha na estradi, a pola sata nastupa ovih izvođača kreće se od 2.000 do 6.000 eura.

Većina pjeva tako što samo otvara usta na nastupima, odnosno nastupa na plejbek, ali bez obzira na to klubovi su uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta.


Poznati dvojac Jala Brat (Jasmin Fazlić) i Buba Koreli (Amar Hodžić) takođe su jedni od onih koji prepuste publici da pjeva, mada se često desi da i oni putem mikrofona nešto zapjevaju, iako su matrica i glas unaprijed nasnimljeni.


Reper Marko Milivojev poznatiji kao Mili često pjeva na plejbek, mada se dogodio ponekad i da uživo zapjeva. On kao i njegovi prethodnici odlično zarađuje, a nastupi su uvijek posjećeni.


Popularni reper Devito brzo je stekao obožavaoce širom regiona, međutim često se na nastupima može primijetiti kako je njegov glas nasnimljen, dok on u nekim trenucima jedva ispusti glas i nešto "odrepuje". On je nedavno dospio u žižu javnosti zbog nastupa u krcatom klubu u Rumi prilikom kojeg su prekršene sve mjere koje su trenutno na snazi zbog pandemije korona virusa.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.