x

7 situacija u kojima ga trebate napustiti

Na početku svake veze, loše navike naših partnera samo se naziru, a mi smo tada još uvijek u zaljubljenoj fazi i žmirimo na određene, iritantne navike, računamo na to da će se vremenom nešto promijeniti, strpljivo čekamo, ali navike ostaju iste…

U nekom trenutku, te navike postaće veoma izražene, a vi nećete moći ništa da preduzmete, jer ste partnera još na početku prihvatili sa svim njegovim manama i vrlinama, i njemu će biti nejasno zašto vam te njegove navike tek sada smetaju.

Vi svakako niste u vezi da bi trpjeli, pa evo nekih navika i postupaka, zbog kojih je sasvim ok da odete, čak iako sve ostalo štima:

1. Javlja se samo kad njemu odgovara

Tu je samo kada je njemu lijepo i kada mu odgovara vaše prisustvo, a onda se naprasno ne javi danima. Kada se ipak javi ponaša se kao da ništa nije zgriješio i čudi vam se što se ljutite. Neko ko sa vama ima ozbiljne namjere ovako se ne ponaša!


2. Laže

Laganje se jednostavno nikome ne bi trebalo tolerisati, a naročito ne nekome sa kime dijelite svaki svoj dan.


3. Ne želi da čuje ne

Ne poštuje vaše odluke, a naročito one koje se kose sa njegovim. Kada kažete ne, za njega to ne znači ništa, a vama ne treba čovjek koji ne poštuje vašu riječ.


4. On je uvijek u pravu

Možda vam to nije smetalo na početku, ali u toku veze, ova navika može biti jako velika smetnja. Život sa čovjekom koji je uvijek u pravu, postaje vremenom nemoguć!


5. Sebi je na prvom mjestu

Šta je njegov prioritet? On, njegovi hobiji, njegov posao, želje… Vi ste tek na drugom ili trećem mjestu, a to sebi ne smijete dozvoliti. Od njega uvijek možete otići, jer ste i vi sebi prioritet.


6. Imate osjećaj da vas ne cijeni

Često sebe zanemarujete, da biste njega obradovali i iznenadili. ali on to nije sposoban da vidi. Pravi muškarac će vas cijeniti i zbog najmanje sitnice, koju ste mu priredili.


7. Skriva vas

Iako se zabavljate već neko vrijeme, ne upoznaje vas sa prijateljima, a tek o porodici nema govora. U vama ovo izaziva osjećaj da niste dovoljno dobri, ili da nešto krije od vas. Ako ovu situaciju ne riješite razgovorom, slobodno idite, i ne obazirite se!

Jednostavno morate poštovati sebe, da bi vas drugi poštovali, zato kada osjetite nepoštovanje od strane partnera, slobodno se okrenite i idite, to je najbolje za vas.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.