x

PRODAJE SE

79.500 € stan u Sarajevu, TOP lokacija, novogradnja, luksuzno opremljen, pored tramvajske stanice, sa prelijepim pogledom...

Na TOP lokaciji u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine prodaje se stan, luksuzno opremljen, dvostrano orijentisan sa prelijepim pogledom. Nalazi se u novoizgrađenoj zgradi u naselju Stup na 7. spratu (od ukupno 13 spratova) uknjižene površine od 59 kvadratnih metara. Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje, balkona spavaće sobe i još jedne sobe.

Cijena stana je 155.000 KM = 79.500€ 

Više informacija možete dobiti putem broja (Viber, WhatsApp): +38762817711

Nalazi se na ćošku zgrade tako da gleda na 2 strane a što je najvažnije na obe strane je otvoren pogled prema gradu i mnogim sarajevskim naseljima kao i prema olimpijskim ljepoticama (Bjelašnici, Igmanu i Trebeviću). Iz dnevnog boravka također gledate i na glavnu saobraćajnicu i tramvajsku stanicu. Sunce ga grije od izlaska pa otprilike do polovine dana tj. do 13h u zimskom periodu odnosno do 14h u ljetnom periodu. Mjesečne režije su minimalne (sve ukupno dođe oko 100 € = 110 $ USD = 200 KM). Udaljenost od tramvajske stanice je 2 minute dok je 3-5 minuta vožnje udaljenost od domova zdravlja, pijaca, velikih tržnih centara, centra Ilidže i ilidžanskih unverziteta, aerodroma, brze ceste i autoputa, najvećeg besplatnog dječijeg parka u BiH Safet Zajko itd. Kao što se vidi i na slikama stan je luksuzno opremljen, kuhinja je rađena po mjeri u medijapanu, a elementi su Gorenje, linija Siplicity (pećnica, ploča,napa i mikrovalna), frižider i mašina za suđe su marke Beko; 3x 3D Smart Televizora su LG kao i mašina za pranje i sušenje veša, alarm je marke Paradox i inače sve je rađeno po mjeri i strogo kvalitetno. Što se tiče rasvjete ima oko 100 rasvjetnih tijela i preko 30m led trake (diode) koja mjenja boju, a sve je rađeno u LED-u tako da je potrošnja minimalna, kada je sve popaljeno potrošnja električne energije je kao 4-5 sijalica od 100w. U obe sobe se nalaze bračni kreveti sa madracima i ugradbenim ormarima također rađeni u  i medijapanu. Stan posjeduje i klima uređaj. U hodniku i dnevnom boravku su ugradbeni američki plakari rađeni u kombinaciji stakla, tapeta i drveta. Na podu je hrastov parket redan u obliku tzv. riblje kosti, a u hodniku, kupatilu, kuhinji i balkonu su keramičke pločice. Stolarija je jedna od najboljih, kombinacija pvc i aluminija, 6 komora i 3 stakla. Na balkonu je inoksana ograda, sto, stolice kao i ugradbeni ormar. Oko zgrade su slobodna parking mjesta a ispod zgrade postoje 2 sprata (-1 i -2) parking mjesta-garaža koje možete kupiti ili rentati.

Lokacija: https://goo.gl/maps/fibTH2HZw5KpcPQ26

Cijena stana je 155.000 KM to jeste 79.500€ 


Više informacija možete dobiti putem broja (Viber, WhatsApp): +38762817711

.

.

.

.

.

.

.

.


Cijena stana je 155.000 KM = 79.500€ 


Više informacija možete dobiti putem broja (Viber, WhatsApp): +38762817711