x

8. mart u Hotelu Hills uz Faruka Durana nadmašio očekivanja! (GALERIJA)

Kada jedan od najboljih i najvećih hotela sprema slavlje, onda je ono kako drugačije nego spektakularno. Nadaleko poznati Hotel Hills je povodom 8. marta upriličio veliko slavlje uz Faruka Durana. Za rezervaciju mjesta u ovom prestižnom hotelu se bukvalno borilo danima ranije, pa ne čudi što je ogromna sala bila ispunjena do posljednjeg mjesta. 

Hotel Hills

Butmirska cesta 18, Ilidža, Bosna i Hercegovina

+387 33 947-947

Hotel Hills itekako zna kako usrećiti sve dame i njihove partnere. Povodom Dana žena je upriličeno nezaboravno druženje o kojem će se zasigurno pričati još jako dugo vremena. Zvanice su s osmijehom na licu pristizale na veliku osmomartovsku zabavu, a isti su zadržale tokom cijele večeri. Organizacija je pokupila samo riječi hvale, a prezadovoljni gosti su komentarisali kako ovako dobro druženje u Hotelu Hills treba organizovati i bez nekog posebnog povoda. 


Faruk Duran je bio na visini zadatka, pa se pobrinuo da napravi sjajnu atmosferu. To mu je svakako pošlo za rukom, a pozitivna energija se prosto osjetila u svečanoj sali Hotela Hills. Pjevalo se, veselilo i igralo uz dobre taktove i poseban repertoar namijenjen za Dan žena. Tragova umoru nije bilo, a Hotel Hills je ovim događajem nadmašio sva očekivanja. Uživajte u fotografijama. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.