x

NAPOKON U SARAJEVU: Svjetski modni brend Desigual od sada u Fontana - salonima obuće!

Napokon u Sarajevu! Fontana - saloni obuće proširila je svoju ponudu sa novim modnim brendom pod nazivom "Desigual". Naime, pored poznatih svjetskih brendova koje možete pronaći u Fontana prodavnicama kao što su Guess ženske torbe koje Fontana ima u redovnoj ponudi u svim svojim prodajnim poslovnicama od sada je tu i "Desigual" i to u poslovnici u Ferhadiji (tašne, obuća, ženska gardaroba). "Desigual" koji je otvorio prvu radnju u Sarajevu nudi jedinstveno iskustvo kupovine, a unikatnim materijalima izaziva pozitivan osjećaj, prepoznatljiv za "Desigual". Uz žensku garderobu i aksesoare u ponudi je i kolekcija obuće, pa je zasigurno da će na "Desigual" rijetko koja dama ostati ravnodušna.

Salon obuće Fontana

Ferhadija 35, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033 574-540

Primarni cilj Fontana - salona obuće oduvijek je bio da svakim svojim prodajnim segmentom približi kupcima kvalitetne proizvode svjetski aktuelnih brendova. Proširenjem ponude modnog brenda "Desigual" opravdana su očekivanja mnogobrojnih kupaca. 

 

"Desigual", španski modni brend, poznat je po koloritnom, raznolikom i optimističnom dizajnu. Desigualov dizajn i kolekcije originalnošću i kvalitetom izazivaju pozitivne emocije , a slogan brenda glasi: "Sreća, ljubav prema životu", kao i uživanje u nekonvencionalnom duhu koji odlikuje ovaj brend.

 

"Desigual" svoju modu promoviše pod motom da im nije cilj da oblače samo tijela, već stvarne osobe sa njihovim različitim ličnostima od 0 do 100 godina . Njihovi proizvodi su veseli, optimistični, upečatljivi i udobni. To ih čini veoma praktičnim za uličnu modu i obavljanje raznih aktivnosti.

 

Garderoba koju "Desigual" stvara želi da inspiriše sve one koji je nose. Odijevnim kombinacijama prenosi ideju da uvijek postoji nešto novo, zabavno i drugačije u životu. Inače, Desigual je prisutan u 72 zemlje širom svijeta, pa je velika privilegija da je ovaj ekskluzivni brend od sada dostupan i u Sarajevu.

 

Posjetite Salon obuće Fontana, gdje ćete pronaći brend "Desigual", a za više informacija tu je kontakt broj: 033 574-540.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.