x

Trojica igrača sigurno napuštaju klub

Abramovič izgubio strpljenje: Totalna rasprodaja na Stamford Bridgeu

Chelsea je sinoć doživio težak poraz na gostovanju protiv Watforda (4:1) u okviru 26. kola engleskog Premiershipa. Novi poraz Plavaca upalio je alarme na Stamford Bridgeu, a čini se da je Roman Abramovič spreman da reaguje.

Engleski mediji jutros bruje o tome da će Antonio Conte dobiti otkaz u londonskom klubu, a da najviše šansi da ga zamijeni ima dojučerašnji trener Barcelone Luis Enrique. Međutim, pored toga što navijači žele promjenu na trenerskom mjestu također su poručili Abramoviču da mora napraviti rez u igračkom kadru.

Navijači Chelseaja razočarani su igrama pojedinih igrača, a na udaru nakon sinoćnje utakmice posebno su se našli Tiemoue Bakayoko, David Luiz i Gary Cahill. Pristalice Plavaca vjeruju da se ovaj klub što prije treba riješiti pomenutog trojca, a kako stvari stoje želje će im biti ispunjene.

Navodno, Roman Abramovič je u stalnom kontaktu s ljudima iz kluba koji su zaduženi za transfere i poručio im je da Bakayoko, Luiz i Cahill mogu na kraju sezone napustiti ekipu. Bakayoko je sinoć ponovo bio tragičar nakon što je dobio crveni karton poslije svega pola sata utakmice.

Bakayoko je stigao kao veliko pojačanje iz Monaca prethodnog ljeta, ali daleko od toga da je opravdao ukazano povjerenje. Ovaj fudbaler je dobio savle uvreda i zvižduka od navijača Chelseaja dok je napušta travnjak što je jasan znak da nije baš omiljen na Stamford Bridgeu.


Izvor: SportSport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.