x

napisala mu velike hitove

Aca Lukas otkrio zašto nije došao na posljednji ispraćaj Marine Tucaković!

Folk pjevač Aca Lukas progovorio je o legendarnoj Marini Tucaković sa kojom je godinama unazad sarađivao i bio izuzetno blizak, a otkrio je i zašto nije bio na njenoj sahrani.

Lukas je otkrio i zašto se, kao mnoge njegove kolege nije oglasio poslije Marinine smrti.

- Potpuno je degutantno kad je žena umrla da pričamo o tome. Zvali su me da im pričam neke anegdote... Pobogu, u takvom trenutku! Nek joj je laka zemlja, a ako me pitaš da li mi je žao, naravno da mi je žao. Moj život je vezan za nju. Tačka - rekao je Aca i dodao kada su se posljednji put vidjeli.


- Ne znam zašto je to bitno? Naš posljednji kontakt je bio kada sam snimio pjesmu "Voliš li me", pošto je to posljednja pjesma koju mi je ona napisala. Poslije toga se nismo više vidjeli - rekao je on, a na pitanje da li je od njene smrti tu pjesmu s nekom drugačijom emocijom, odgovorio je:

- Svako veče otpjevam pjesmu "Sunce ljubavi" od Džeja i uvijek najavim da pjevam pjesmu mog omiljenog pjevača i druga i nikad prežaljenog Džeja, a skoro kad sam pjevao rekao sam da je otišla još jedna velika osoba koja je napisala ovu Džejevu pjesmu - Marina Tucaković - rekao je Aca.


- Nekoliko pjesama poslije tog bloka pjevam Sinanove pjesme, Šabanove i Tomine. Volim da se sjetim legendi i pjevača koje volim. Nemam šta da kažem o Marini osim da je najbolji testopisac koji će ikad da se rodi ovdje. Puna emocije. Pogotovo je meni pisala tako pjesme jer me je poznavala jako dobro, kao da sam ih ja pisao.


Lukas nije bio na Marininoj sahrani, kako je rekao, ne zbog njenog sina Milana Radulovića Laće, već iz drugih razloga.

- Ne, nego nisam bio tu. Svakako ne mislim da je to ikakvo mjerilo dokazivanja tuge ili ne znam čega, kad ideš na sahranu. Ja bih više volio da mi pokazuju ljubav dok sam živ, a kad umrem šta me briga - rekao je on za 24.sedam.

.

..

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.