x

prevelika hajka

Aca Lukas prokomentarisao skandal Jale i Bube!

Pjevač Aca Lukas prokomentarisao je nedavni skandal na nastupu njegovih kolega Jale Brata i Bube Korelija, kao i priču o navodnoj romansi između njega i Kije Kockar.

On smatra da događaj koji je šokirao javnost, a tiče se dvojice repera, kojima je odnedavno zabranjen ulazak u Srbiju, nije povezan sa nacionalnom osnovom.

- Ne bih nešto specijalno da pričam o tome, mislim da se, iskreno, malo digla prevelika hajka. Ne znam šta sad, tu ima razloga i razloga, ali... Te stvari se događaju. Gurnuli su s bine nekog dečka, i kod mene kad se neko penje na binu, spuštaju ga dole. Jako je škakljiva tema - počeo je Lukas.


- Šta Jali i Bubi još spočitavaju, u to neću da ulazim, ali mislim da taj konkretni događaj u Nišu nije imao neke veze sa nacionalnom osnovom. To bi se vjerovatno njima desilo i u Sarajevu, da im se neko popeo na binu, bacili bi ga s bine. E sad, šta je tu sve bilo... - izjavio je pjevač.


Već nedjeljama kruže priče i o njegovoj navodnoj romansi s koleginicom Kijom, koja mu gostuje na koncertnoj turneji što je, izgleda, bio povod za ovakve navode. Ipak, Lukas je demantovao da između njega i Kockarove postoji nešto više od prijateljstva.


- Ma ne, kakva šema, nikakva ni k..s ni "ok..s" varijanta! Ona je dobra djevojka, ali ne, tu stvarno nema ništa - kazao je Lukas.

Pjevač je otkrio da li je ona fizički njegov tip djevojke.

- Ona je okej djevojka... Nemojte da me pitate kakva je riba, pa da kažem: "Dobra je", a vi onda: "A, važi" (smijeh). Neću da komentarišem to, ali je meni okej djevojka - rekao je Aca za Pink.rs.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.