ACA LUKAS - ZETRA - Juan A. Samaranch

12.11.2022 20:30

Datum: 12/11

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

Najveća žurka na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda biće održan u ,,Zetri" u Sarajevu 12. novembra od 20.30h.

Ulaznice su u prodaji na kupikartu.ba

Nakon fenomenalnog koncerta u beogradskoj Štark Areni početkom godine, Aca Lukas je rešio da nezaboravan provod ponovi širom regiona. Početak turneje zakazan je za dan uoči njegovog rođendana, a baš tog 3. novembra, Lukas će sada već tradicionalno, održati koncert u Štark Areni, drugi put ove godine. Ipak, prava muzička poslastica biće upravo ,,Zetra" u Sarajevu zakazana za 12. novembar 2022. godine.

Nakon brojnih uspeha koji su se nizali tokom Acine karijere, 2021. godinu obeležili su novi projekti - od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti pretočena u seriju i film “Kafana na Balkanu”, velike turneje na gradskim stadionima širom Srbije, preko albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama s albuma “Oskar”- “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa Draganom Mirković “Sad i zauvek”, kao i hit numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridodaju se i pesme “Pokidan”, “Jednom” i "Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas 12. novembra očekuje u “Zetri” u Sarajevu. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.