x

Adalya 2 otvorio vrata u Konjicu: Oaza mira na sjajnoj lokaciji! (GALERIJA)

Na radost mnogih mještana Konjica, svoja vrata je svečano otvorio Nargila bar Adalya 2. Ovaj novootvoreni objekat na odličnoj lokaciji Kolonija bb predstavlja jedinstveno mjesto u gradu. Svi gosti su već na otvorenju imali priliku uživati u najboljim nargilama, te se uvjeriti kako tamo mogu pronaći najbolje okuse.

Kolonija, Konjic, Bosna i Hercegovina

Nargila bar Adalya 2 je počeo sa radom. Ovo će biti ubjedljivo jedan od omiljenih objekata u Konjicu. Posjetioci su već prve noći ispunili sva mjesta i prepustili se pravoj čaroliji.


Naime, Nargila bar Adalya 2 je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a posjetioci su se uvjerili da postoji mjesto gdje u nargili možete uživati u potpunom komforu. Adalya posjeduje sjajan enterijer, a svaki gost pored udobnosti, može da se lagodno opustiti i prepustiti istinskom uživanju.


Čarobni ambijent Adalye na kojem se pažljivo radilo vodi vas u potpuno novi svijet orijenta, gdje pronalazite vlastiti smiraj. I naravno, osim samog smještaja, tu je i ono najvažnije - najbolje nargile i razne arome.


Već sada možemo reći kako će Nargila bar Adalya 2 rekordnom brzinom postati jedno od kultnih mjesta u  Konjicu gdje će okupljanja postati tradicija.


Foto: Mirnes Mašić




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.