x

AdmiralBet osvojio simpatije kladioničara: Novi doživljaj klađenja i zabave, registruj se i osvoji BMW 4 Gran Coupe

Kladionica u Bosni i Hercegovini je sve više. Rijetke su osobe u našoj zemlji koje se nisu okušale u igrama na sreću i igranju sportske kladionice, a sve češće se klade i pripadnice ženskog spola. U našoj zemlji je sa radom počeo novi lanac kladionica pod nazivom AdmiralBet.

Podsjetimo, Admiral je vodeći evropski brend u oblasti zabave, koji postavlja trendove na polju igara na sreću. Na tržištu Bosne i Hercegovine su zvanično prisutni od marta 2009. godine. Od sad AdmiralBet ONLINE i sa 21-om poslovnocom širom Republike Srpske.

Posljednje u nizu poslovnica otvorene su u Istočnom Sarajevu, od kojeg je glavno otvaranje bilo na adresi dr. Miodraga Lazića 2. Uz šarmantne hostese svi posjetioci su dobili prigodne poklone.


Vanja Hoptijan, marketing menadžer za Admiral i AdmiralBet

- Kroz ovaj projekat je zaposleno 200 mladih, koji će biti ključni faktor za visoki nivo usluge. Naglasila bih da je visoki nivo usluge imperativ AdmiralBet poslovanja. Potpuno novi doživljaj klađenja i zabave u svim novootvorenim poslovnicama omogućuje kladioničarima i do sada neviđeni ambijent na našim prostorima – kaže Vanja Hoptijan, marketing menadžer Admirala i AdmiralBeta.


Opening jackpot u Istočnom Sarajevu iznosio je 777 KM, a na otvaranju su bile poznate ličnosti iz Istočnog Sarajeva i Sarajeva. Poznati sportisti, pjevači, biznismeni i umjetnici zadovoljni su napustili poslovnicu AdmiralBeta i sigurno da će se ponovo vratiti. Naravno, sportsku kladionicu igrat će i putem zvanične web stranice Admiralbet.ba.


- U AdmiralBetu sve je besprijekorno. Ovo je nešto potpuno novo. Uz vrhunski ambijent, posebna pažnja se vodila o ventilaciji i drugim bitnim stvarima za nas redovne igrače koji sate provodimo u poslovnicama – rekao je jedan od igrača u Istočnom Sarajevu.


Nova sfera zabave na velika vrata stigla je i u Banjaluku, Prijedor, Bijeljinu, Modriču, Zvornik, Laktaše, Nevesinje, Ugljevik, Bratunac...

U toku je i nagradna igra u svim AdmiralBet poslovnicama, koja traje od 1. novembra do 30. decembra i prati Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a glavna nagrada je BMW 4 Gran Coupe.

- Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je registrovati se, a više informacija je dostupno na zvaničnoj web stranici Admiralbet.ba, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Dakle, najsretniji igrač AdmiralBeta Novu godinu će dočekati sa fenomenalnim automobilom u svojoj garaži, što nam pričinjava posebno zadovoljstvo da nekome na ovaj način poželimo srećnu i uspješnu predstojeću godinu poručila je Hoptijan.

.

..

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam tako depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. Postao sam tužan čovjek nakon svega što smo prošli kroz našu ljubav zajedno, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kada Pregledavao sam internet i vidio komentar o tome da ima moć da vrati bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio kroz što prolazim, a on je rekao da drugi muškarac koristi vudu čarolija na nju, zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da ću mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a on će mi također pomoći da stavim čarolije na njega da ne može udariti vratim se u budućnost, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u mojoj kući i čekala me da dođem s posla, a kada sam došao, počela je moliti , rekavši da joj je žao što nikad nije znala što ju je snašlo. hvala DR APATA sada sam sretan sa svojom djevojkom i sada sve ide glatko. kontaktirajte apata za sve čarolije osvete i čarolije za bivše putem [email protected]. Također ga možete kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552).