x

Adnan Redžović sa kumom Asimom Hušićem otvara Miami Chill Lounge 2: Ekskluzivan objekat od sada i na Ciglanama!

Poznato je da sportisti nakon velikih sportskih uspjeha najčešće odlučuju da se bave ugostiteljstvom, a takav primjer slijedi i jedan od najboljih bh. boksera Adnan Redžović. On je zajedno sa kumom Asimom Hušićem odlučio da nakon uspješnog poslovanja ekskluzivnog Miami Chill Lounge objekta na već poznatoj adresi Vrazova 3, otvori još jedan. Istoimeni objekat se nalazi na Ciglanama (Merhemića trg 13), a veliko otvorenje kojem su svi dobrodošli najavljeno je za nedjelju, 25. avgust od 19 sati. 

Miami Chill otvara još jedna vrata. Vođeni time kako je ovo ekskluzivno mjesto uveliko osvojilo Sarajlije, ali i turiste koji su oduševljeni jednim ovakvim prostorom, Miami Chill će 25.avgusta na adresi Merhemića trg 13 otvoriti još jedna vrata. Na mjestu nekadašnjeg Caffe-a Gogo će zaživjeti predivna priča koju je bh. bokser Adnan Redžović pokrenuo prije godinu i po dana sa kumom Asimom kada je otvoren prvi lokal.


Da ima ono nešto i da je drugačiji od svih ostalih, Miami Chill dokazuje time što će otvoriti i drugi objekat, a ono što je sigurno jeste da ćete i  njemu pronaći isti duh i kvalitet koji posjeduje već otvoreni prostor. 

Veliko otvorenje je najavljeno za nedjelju, 25. avgust od 19 sati. Svi su dobrodošli, tako da je već sada garantovano kako vas uz DJ Denija očekuje super zabava. Specifičan i posebno opremljen ambijent, koji je pažljivo urađen tako da se svaki gost osjeća lagodno čeka na vas, baš kao i najbolje ponude, prije svega kvalitet. Ne dozvolite da vam drugi pričaju o najboljem mjestu u gradu, već prvi provjerite zašto je Miami Chill drugačiji od svih. 

Više informacija možete potražiti i na Instagram nalogu: 




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.