x

iskoristite novogodišnji popust

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity Sarajevo: Studiji i preko 50 obuka i kurseva na jednom mjestu!

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i fakulteta za medicinsku kozmetiku iz Izraela za Evropu. Pored studija nudi preko 50 stručnih obuka i akreditovanih kurseva. Za sve obuke Akademija garantuje stručnost certifikati su priznati bilo gdje u svijetu. U ponudi imaju i medicinsko kozmetičke kurseve, koji su veoma priznati i traženi. Na sve upise do 21.12 ostvarujete novogodišnji popust na sve kurseve.

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity

Fra Anđela Zvizdovića 6, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

065/969-685

Savremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity u Sarajevu je spremna da odgovori na te izazove. Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti njege ljepote i estetike.

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity uči studente da budu afirmisane i školovane kozmetičarke u današnjici koja vapi baš za ovim zanimanjima koja preplivavaju tržište. Iako kažu, kriza je, ljudi se i dalje veoma predano sređuju i brinu o svom zdravlju i kulturi življenja.


Tržište kao takvo postalo je gladno za stručnim kadrovima pogotovo kod nas. Stoga je dobro da postoji visokostručna obrazovna ustanova za školovane estetičare, kozmetologe, makeup artiste i wellness i spa terapeute koja proizvodi jednu dobru grupu mladih novih visokoobrazovanih zanatlija na jedan savremen i specifičan način.

Znanja i zanimanja u profesijama koje nudi akademija će uvijek biti tražena i dobro plaćena, i sa kojima nikada nećete morati da tražite posao, jer će posao biti u Vašim rukama.


Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje između svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla.

Svi elementi njege ljepote učiniće vas najkonkuretnijim stručnjakom u Vašoj geografskoj regiji. Spojem medicine, umjetnosti, zanata i mnoštva praktične nastave koju Akademija obezbjeđuje, bićete sigurni u sebe i svoje znanje, vladaćete tržištem. Bavićete se lijepim zanimanjem, bićete okruženi ljepotom i pozitivnim ljudima, što će Vam pomoći da vrlo brzo ostvarite odličnu poslovnu karijeru i zarađujete više od drugih.


Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity Sarajevo nudi za kozmetičara I nivo i kozmetičara II nivo - kurs upotrebe hemijskih pilinga, kurs medicinskog pedikira, Plazmapen, kurs dermoabrazije, Hidrapen, BB-glow, Dermapen i Hyaluronpen.

Zatim su tu: make up kursevi profesionalnog šminkanja, kurs scenske šminke, kurs trajne šminke, japansko iscrtavanje obrva, japansko sjenčenje obrva.


Također tu su i estetski kursevi manikir, pedikir, depilacija, nadogradnja noktiju, modeliranje noktiju viši nivo, nadogradnju trepavica, nadogradnja i ekstenzija obrva, ventuze tretmani, shiatsu masaža, refleksologija, maderoterapija lica i maderoterapija tijela.


Za sve dodatne informacije, možete posjetiti akademiju za estetiku i kozmetologiju Purity na Marin Dvoru Fra Anđela Zvizdovića br 6.

Tu je i kontakt broj: 065/969-685

Dostupne su i Facebook i Instagram stranica: 
https://www.facebook.com/Akademija-za-estetiku-i-kozmetologiju-Purity-Sarajevo
https://www.instagram.com/akademijapuritysarajevo/

Ne zaboravite - na sve upise do 21.12 ostvarujete novogodišnji popust na sve kurseve.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.