x

DEŽURNA LABORATORIJA NEDJELJOM

Akcija u HBL laboratorijama: 20 KM antigen, 90 KM PCR testovi, gotovi za 20 minuta, a možete ih izvaditi čak i nedjeljom

Laboratorija HBL Lab osnovana je 2019, godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku diagnostiku. Zajednička želja osoblja je da se uspostavi dobra, kvalitetna komunikacija sa pacijentima i korektne, profesionalne odnose sa ljekarima i svim drugim korisnicima.

Kako je trenutno kod nas najaktuelnije testiranje koje je potrebno najviše zbog putovanja, ali i radi preventivne provjere zdravstvenog stanja, laboratorija HBL Lab je omogućila akcijske cijene. Tako je nova cijena antigen testa u HBL laboratorijama 20 KM, dok je PCR test 90 KM, a za rezultate je potrebno sačekati samo 20 minuta. Ono što je dodatna pogodnost za sve jeste da će zbog povećanog obima posla, ujedno zbog PCR testiranja, antigen testiranja i serološkog testiranja i hitnih laboratorijskih analiza laboratorija na adresi PAROMLINSKA 4 NOVO SARAJEVO raditi svake nedjelje od 9 do 14 sati.



HBL Lab laboratorija raspolaže ispitnom opremom najsavremenije tehnologije i zapošljava iskusne i profesionalne stručnjake koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.



Kvalitet i efikasnost su osnovni postulati, oni jesu i uvijek će biti ključ uspjeha i čine ih pouzdanim i kompetentnim partnerom ljekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.



Više informacija možete dobiti na:
 057 / 230 - 710
066 / 395 - 000
Stefana Nemanje 15, Istočno Sarajevo

062 / 374 - 000
033 / 933 - 199
Paromlinska 4, Novo Sarajevo

062/455-555
Dobrinjske bolnice 13, Novi Grad


.
.
.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.