x

DEŽURNA LABORATORIJA NEDJELJOM

Akcija u HBL laboratorijama: 20 KM antigen gotov za 15 minuta, 90 KM PCR testovi gotovi za 3 sata i na svim jezicima

Laboratorija HBL Lab osnovana je 2019, godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku dijagnostiku. Zajednička želja osoblja je da se uspostavi dobra, kvalitetna komunikacija sa pacijentima i korektne, profesionalne odnose sa ljekarima i svim drugim korisnicima.

Kako je trenutno kod nas najaktuelnije testiranje koje je potrebno najviše zbog putovanja, ali i radi preventivne provjere zdravstvenog stanja, laboratorija HBL Lab je omogućila akcijske cijene. Tako je nova cijena antigen testa u HBL laboratorijama 20 KM, dok je PCR test 90 KM. Rezultati su gotovi veoma brzo - PCR je gotov za 3 sata, a antigen za 15 minuta i to na svim jezicima. Ono što je dodatna pogodnost za sve jeste da će zbog povećanog obima posla, ujedno zbog PCR testiranja, antigen testiranja i serološkog testiranja i hitnih laboratorijskih analiza laboratorija na adresi PAROMLINSKA 4 NOVO SARAJEVO raditi svake nedjelje od 9 do 14 sati.


HBL Lab laboratorija raspolaže ispitnom opremom najsavremenije tehnologije i zapošljava iskusne i profesionalne stručnjake koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.


Kvalitet i efikasnost su osnovni postulati, oni jesu i uvijek će biti ključ uspjeha i čine ih pouzdanim i kompetentnim partnerom ljekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.


Više informacija možete dobiti na:
057 / 230 - 710
066 / 395 - 000
Stefana Nemanje 15, Istočno Sarajevo

062 / 374 - 000
033 / 933 - 199
Paromlinska 4, Novo Sarajevo

062/455-555
Dobrinjske bolnice 13, Novi Grad
[email protected]
www.hbl.ba
https://www.facebook.com/hbllaboratorija/
https://www.instagram.com/hbl.laboratorija/

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.