x

Ako ona svom djetetu želi da ga udaraju pesnicama u glavu... Karleuša žestoko prozvala Seku Aleksić, spomenula i Daru! (FOTO)

Uveliko se spekuliše o tome da li će Jelena Karleuša biti gošća na koncertu Dare Bubamare u Štark areni 21. aprila, što bi neke odnose na estradi i te kako promijenilo, a sasvim sigurno bi izazvalo i nove ratove. Budući da Dara i Seka Aleksić već dva i po mjeseca nisu u dobrim odnosima zbog koncerata koje su obe zakazale u Areni (Seka nedjelju dana prije Dare), na tu temu oglasila se i Jelena na Tviteru. Naravno, bez dlake na jeziku, a izazvana Sekinom izjavom vezanom za sina.

Naime, na pitanje čime bi voljela da se mali Jakov bavi kada poraste, kojim sportom i da li bi to bio boks, Seka je rekla:

- Tata bi volio da to bude hrvanje, a ja bih više voljela boks. A on će vjerovatno biti nešto treće. Tako da, to je zaista individualna stvar i veoma se razlikuje to šta roditelji žele, a šta dijete na kraju postane.

To je bio šlagvort za Jelenu i objavu na Sekin račun.

- Listam novine i vidim izjavu Seke Aleksić kako želi da joj sin jednog dana bude bokser. Ako ona svom djetetu želi da ga cijeli život udaraju pesnicama o glavu, ovo što je uradila Dari je ništa - napisala je Jelena na Tviteru.

Ostaje da vidimo hoće li na ovo uslijediti Sekin odgovor, s obzirom na to da je na posljednjem javnom pojavljivanju odbila da komentariše Daru.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.