x

Ako su vam krenule suze, preispitajte vezu

Ovih dana, pjevač Ivan Milinković, promoviše svoju novu pjesmu ,,Ti i ja stranci”. Fanovi su oduševljeni novim pop zvukom, ali je tematika nove pjesme, rasplakala publiku.

,,Pjesma svojom bojom, atmosferom i stilom, govori o mojoj težnji, da pjevački boravim u drugačijem muzičkom ambijentu! Tematski vrlo otvorena u surovoj opomeni svima koji su se u vezama pogubili, da dobro razmisle šta im je najispravnije činiti ne zbog ,,okoline i pravila ponašanja", već zbog sebe i partnera/partnerke! U vremenu u kome živimo, došlo je do velikog otuđenja čovjeka od sebe samog, što neumitno vodi ka nezadovoljstvu, frustraciji, neispunjenom ličnom životu! Autor teksta za numeru ,,Ti i ja stranci” je Dragan Milošević, a muzike i aranžmana Predrag Stojković. Svakoga dana, uz veliki broj pohvala za promjenu muzičkog pravca, dobijam i komentar na pjesmu da je tema ,, teška”, da tjera na suze, dodao je Milinković. 

,,Ti si genije”, ,, Ivana niko da nadmaši”, Tvoje pjesme pomeraju sve granice”, ,,Ti nisi prolazan”, ,, Zatvorim oči i plovim”, samo su neki od komentara koje su fanovi ostavili ispod spota nove pjesme, na pjevačevom yt kanalu. Ako niste, poslušajte pjesmu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.