x

Al Dino održao koncert u okviru HP Live-a! (FOTO)

HP LIVE je projekat muzičke produkcije kojim se stavlja fokus na svirku uživo. Prvi gost HP LIVE-a je bio čuveni Šerif Konjević koji je u muzičkom studiju izveo neprevaziđeni hit „U neki daleki grad“. Drugi gost HP LIVE-a je bio Al Dino, ali je realizacija projekta bila nešto drugačija.

- Ovoga puta smo odlučili otići korak dalje i umjesto jedne pjesme organizovati mini koncert. Reakcije koje su uslijedile nakon prvog HP LIVE-a su nas nagnale da ovoga puta pružimo gledaocima više sadržaja u kojem mogu uživati – izjavio je Arel Češljar, muzički producent Hayat Productiona i pokretač HP LIVE projekta.


Novina je da gledaoci ne moraju čekati televizijsko emitovanje mini koncerta, već  imaju priliku gledati live stream događaja na YouTube kanalu Hayat Productiona i zvaničnoj Facebook stranici Hayat Productiona. Snimak uživo je dostupan kako za vrijeme mini koncerta, tako i za vrijeme snimanja emisije Wow Hayat Production Show čime  gledaoci imaju priliku pogledati kako izgleda snimanje jedne zabavno-muzičke emisije.


- Novim HP LIVE-om nastojimo kreirati nešto topliju atmosferu za naše gledaoce, ali ih isto tako želimo zaintrigirati. Zbog toga će ovoga puta prilikom snimanja postojati i publika u Hayat Productionu koju će sačinjavati brojne javne ličnosti koji su naši dobri prijatelji ili izvrsni saradnici. Gledaoci su zaboravili kako izgleda jedan dobar dernek i došlo je vrijeme da ih podsjetimo na staru dobru zabavu. – poručio je Ahmed Švrakić, direktor Hayat Productiona.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.