x

Sjajne utakmice u Milanu i Madridu

Alba "stotkom" projurila kroz Milano, trijumfi Reala nakon drame protiv Baskonie

Milanski Armani poražen je večeras u svom Mediolanum Forumu od berlinske Albe rezultatom 102:96.

U utakmici u kojoj obrane nisu bile u prvom planu bolje se snašao berlinski tim koji je do vrha napunio koš domaćina i slavio pobjedu koja je više naštetila Milanu nego što je donijela radosti Albi.

Ipak, domaći su sami krivi za poraz. Nisu se uspjeli snaći na nevjerojatno brzu košarku njemačkog tima prepunu tranzicije i dalekometnih šuteva. Sjajni Marcus Ericsson opet je bio najbolji košarkaš Albe s 22 poena, a odlično su ga pratili Thiemann sa 13, te Siva i Sikma s po 12 koševa.

Micov je ubacio 20 za Armani dok je Scola zabio 15 a Rodriguez 13 poena.

U Madridu je viđena velika drama koju je odlučio faul Nicka Stauskasa na Campazzu 2.9 sekundi do kraja pri rezultatu 69:69. Neviđenu glupost napravio je Amerikanac litvanskog porijekla jer nije imao nikakvu potrebu faulirati Argentinca koji bi bio prinuđen gađati iz velike daljine. Campazzo je pogodio prvo, namjerno promašio drugo a teški šut Shengelie nije bio ni blizu koša i Real je slavio neočekivano težak trijumf rezultatom 70:69.

20 poena ubacio je Thompkins za pobjednike, po 10 su dodali Deck i Campazzo. Shields je postigao 14 za Baske, a Shengelia je ubacio 12 poena. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.