x

tuga

Aleksa prije smrti objavljivao fotografije sa slavlja: Pretučeni mladić iz Aleksinca bio omiljen u društvu, živio sa bakom i dedom!

Tuča od prije dvije noći koja se dogodila na proslavi 18. rođendana u jednom aleksinačkom restoranu, kobno se završila po mladića Aleksu S. (26), koji je preminuo u KC Niš od zadobijenih povreda pod za sada još nerazjašnjenim okolnostima.

Kako se može videti na Instagram profilu nesretnog mladića, on je nekoliko sati prije smrti objavljivao "Instagram storije" sa proslave rođendana.

Kako smo saznali, Aleksa je imao djevojku i aktivno se bavio fudbalom. Njegova majka koja inače živi u Švedskoj i trenutno je na putu sa Srbiju. Žena je inače u potpunom šoku od saznanja da joj je sin preminuo.


Prema pisanju medija, Aleksini roditelji su razvedeni i on je je živio kod babe i dede.

Inače, Aleksa je radio kao prodavac u jednoj radnji posauđa.

Cijelo naselje tuguje za mladićem, kako kažu bio je vrijedan i dobar momak.


Podsjetimo, mladić je preminuo u KC Niš od posljedica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu.

Kako smo ranije saznali, policija je oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča, piše Kurir.


- Mladić je bio u besvjesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je odmah bilo jasno da je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje liječenje u niški Univrzitetski klinički centar – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.