x

ALEKSANDRA IMA SESTRU KOJA JE ODRASLA U LUKSUZU! Gorana Subotić napustila SVE zbog DEČKA koji je ZLOSTAVLJA!

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su dio njene teške prošlosti.

Najviše je iznenadila sve priča o njenoj mlađoj sestri Gorani koja je za razliku od sestre nepoznata javnosti - za sada!

- Moju mlađu sestru nikada niko nije dirao, niko, nikad.Niko nije digao ruku na nju, ništa joj nikada nije falilo. Znaš koliko su nas dvije razdvajali to je nenormalno.Na kraju im je oboma zabola nož u leđa i jednom i drugom - započela je Aleksandra priču o svojoj sestri u pabu i nastavila:


- Dok je moj tata bio u zatvoru, ona je išla sa Ljubom u Finsku, Švedsku, nema gdje je nije vodila. Trenirala je odbojku u Zvezdi, znaš ti šta znači za dijete "upiš*no" da tako kažem, tek krenula u prvi srednje, a uvijek ima preko 100 eura u novčaniku. Ona maloljetna, a Ljuba joj daje njen X5 da vozi, ona zna da vozi, ja ne znam. Karađorđe je uvijek dizao u zvijezde, ona je najbolja, ona je ovo, ona je ono. I jedan dan kao ode u školu i nema Gorane, Gorana nestala! Tu se napravila halabuka, mama je tražila i sutradan sazna da je kod svog dečka, a mama joj je zabranila da se viđa sa njim preko nedjelje jer je počela da izostaje iz škole, ređa loše ocjene...Ljuba je napala i ova se pobije sa njom! Ljuba zvala socijalnu službu, haos - pričala je Aleksandra.


Kako saznajemo u nastavku priče, Gorana je potpuno propala, njen dečko je maltretirao i jednom prilikom je ubio od batina. Karađorđe je našao prebijenu i modru i počeo je da joj bije dečka.


Od tada Gorana ne priča ni sa Ljubom ni sa Karađorđem i još uvijek je u vezi sa tim dečkom kako je navela Aleksandra:

- Imala je sve šanse da uspije, koliko ja nisam imala ništa, toliko je ona imala sve! Ona je sama zbog svoje bahatosti okrenula svima leđa, a to što je ona uradila je bezobrazluk. Gorana je mene koliko je mogla - gazila me je - pričala je Aleksandra o svojoj sestri.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.