x

Aleksandra Mladenović: Jela sam hljeb i ajvar, moji su prodavali lubenice da bih došla u Beograd, a u inat JK sam uspjela!

Aleksandra Mladenović (25) nikada neće zaboraviti šta joj je prije nekoliko godina "prorekla" Jelena Karleuša. Mlada pjevačica govori o svom putu od trnja do zvijezda, kao i o sukobu sa starijom koleginicom koja ju je uvrijedila dok se takmičila u "Zvezdama Granda“.

- Pogodilo me je to što mi je Karleuša prije nekoliko godina rekla da ću biti kafanska pjevaljka. Ona me je u početku takmičenja hvalila, ali kasnije je počelo da joj smeta što pjevam Cecine pjesme. Kada me je pred kamerama uvrijedila, riješila sam da joj dokažem da ću uspjeti.

U kakvim si odnosima sa Marijom Šerifović? Šuškalo se da si i s njom u svađi.

Ona mi je producirala pjesmu „Ljubav i ludilo". Nas dvije smo super. 

Može li ona da te pomiri Karleušom?

Nikada nismo pričale o tome. Ne koristim svoja prijateljstva da bi neko drugi promijenio mišljenje o meni.


Nikada nisi krila da ti je Ceca uzor.

Nju obožavam od malih nogu. Srećna sam i počastvovana što me je pozvala da pjevam na svadbi njenog sina Veljka. Za mene su Ceca i Brena najveće zvijezde.

Tvojim koleginicama uglavnom sve plaćaju sponzori ili bogati roditelji. Evo, Kaći Grujić otac finansira karijeru.

Svaka čast Kaći. Imala je sreću da se rodi pod srećnom zvijezdom i da ima ko da joj pomogne. Kod mene je skroz drugačija situacija. Moja porodica nije imala mnogo novca.

Kako ti je bilo kada si došla u Beograd bez dinara?

Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspijevala da uštedim za kartu. Sjećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 eura. Brzo sam ostala para i samo sam čekala vike da idem negdje da radim i pjevam.


Šta si jela tih dana?

Živjela sam na hljebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara.

Da li je tačno da su tvoji prodavali lubenice da bi ti pomogli?

Moji roditelji su se bavili poljoprivredom. Prodavali su i lubenice da bih ja imala za put do Beograda. Ja sam iz jednog mjesta Sovca, pored Žitorađe. Došla sam prije nekoliko godina u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan.

Odakle ti novac za sve to?

Poslije turneje po Americi uštedjela sam novac i odmah kupila stan u Beogradu. Najbitnije mi je bilo da imam krov nad glavom. Kasnije sam još štedjela za pjesme. Sada sam položila i kupila auto da više ne bacam pare na taksi.

Sjećaš li se koliki ti je bio prvi honorar?

Zarađivala sam po 2.000 dinara kada sam imala 11-12 godina. Naravno, sve sam to dijelila sa muzičarima. Bila sam srećna što radim, a pare mi nisu bile toliko bitne.


Mnoge pjevačice su sada ljubomorne na tvoj uspjeh.

Znam da ima onih ko ji mi žele loše ali to me ne dotiče. Gledam samo sebe i gradim karijeru onako kako želim.

Smatraš li da si najpopularnija u „Grandu"?

Volim kada drugi pričaju o meni, a ne ja sama. Za mene su Kaća Grujić, Aleksandra Prijović i Rada Manojlović najveće zvijezde koje su izašle iz „Zvezda Granda". Sve one dosta rade i stalno su na putu.

Da li je tačno da ste Tamara Milutinović i ti u svađi zbog pjesme "Hajde da zažmurimo"?

Meni je promakla ta pjesma, ali nema veze. Nismo u svađi, jer je ona divan čovjek. Možda ta pjesma ne bi postala toliki hit da sam je ja otpjevala

Da li ćeš u ovoj godini uraditi još neku estetsku operaciju?

Neću više nijednu operaciju. Radila sam usta i grudi i dosta mi je. Imam male grudi i rijetko ko primijeti da sam stavila silikone.

Najveća želja u 2020. godini?

Da se udam i ostvarim kao majka.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.