x

Aleksandra Prijović prekinula odmor zbog porodične tragedije: Sa tugom u očima, ispričala šta se desilo!

Aleksandra Prijović je popularna pjevačica koja gdje god da se pojavi da nastupa, puni klubove do posljednjeg mjesta. U razgovoru sa novinarkom ekipom portala Pink.rs nije krila zadovoljstvo što opet nastupa pred beogradskom publikom. Otkrila je kako se osjeća povodom uspjeha njene nove pjesme "Bogata sirotinja".

- Ja sam zaista prezadovoljna i moram da kažem i da budem iskrena, ja kada sam prvi put čula pjesmu znala sam da je to to, naravno i svi moji saradnici koji su je čuli. Jako sam sretna što je pjesma lijepo prošla i što je publika prihvatila - rekla je Aleksandra.

Pjevačica je otkrila da joj je trenutno u životu prioritet odgajanje sina Aleksandra i priznala da sve svoje slobodno vrijeme provodi sa njim.


- Zaista sam imala neponovljiv osjećaj kada sam uzela svog sina prvi put u ruke. Ja sve svoje slobodno vrijeme provodim sa njim. Bukvalno sam tokom cijelog dana sa njim dok ne zaspi, a kada zaspi ja tada krenem da se spremam za nastup i obaveze, kao evo sada. Tako da se stvarno trudim da budem sa njim, ali moram da odem od njega na sat ili dva, to je moj posao i normalno je da se vratiš svom poslu - kroz osmijeh kaže Aleksandra.


Potom je otkrila kako se provela na odmoru, koji je nažalost prekinut zbog porodične tragedije.

- Bilo je veoma lijepo, međutim, desila se tragedija zbog koje sam ja morala da odem u Hrvatsku na sahranu svog dede i eto... - tužna je bila Aleksandra.

Istakla je koji su joj dalji planovi u karijeri.

- Za kraj godine planiram i biće moj drugi po redu studijski album - zaključila je pjevačica.

,

.

.

.

.

.

.

.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.