x

Aleksandra se viđala sa Pecom dok je bila u Davidovoj kući: Isplivali privatni detalji iz života Subotićeve!

Biljana Dragojević i Aleksandra Subotić bile u dobrim odnosima nakon što je Aleksandra diskvalifikovana iz rijalitija. Odmah nakon diskvalifikacije Subotićeva se uputila ka Davidovom domu, gdje je Biljana čuvala njenu kćerku Magdalenu. 

Međutim, nakon njenog povratka u rijaliti, došlo je do sukoba između njih dvije. Biljana je otkrila kakav je bio odnos porodice Subotić i Dragojević.

- Aleksandra i ja smo se dobro slagale, nismo imale nikakvih problema u odnosu. Kao što svi znate ja sam Magdalenu čuvala, vodila u vrtić i zaista sam je zavoljela kao da je moja. Voljela bih i sada da je vidim, drago mi je dijete bez obzira na sve. To sa Davidom i Anom ja sam na početku mislila da je neka prolazna faza pošto su u zatvorenom prostoru, ali vremenom sam shvatila da tu zaista ima nečega. Aleksandra je sada ljuta na mene jer sam ja pisala svašta na Instagramu jer je ona ušla u rijaliti i dala sebi za pravo da priča stvari koje nisu istinite i nemaju veze sa ljubavlju između nje i Davida.


- Ona je izazvala takvu reakciju kod mene i sada nemamo nikakav kontakt. Ja bih sa njom i danas popila kafu i vidjela se, da ona nije pričala to što je pričala. To je mene udaljilo od nje i stavilo tačku na taj odnos - rekla je Biljana.

Davidova i Dejanova majka priznala je i da li je Aleksandra odlazila iz porodičnog doma kako bi se viđala sa sadašnjim dečkom Pecom dok je ona čuvala Magdalenu.

- Ona je izlazila povremeno, ali ja to mogu da shvatim jer je mlada djevojka. Pretpostavljam da se viđala sa Pecom jer ga je upoznala tek kada je diskvalifikovana iz rijalitija - kaže Biljana.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.