x

Aleksandra siktala na Filipa zbog Bobe i Viktora: Živojinovići se posvađali zbog para!

Suprug pjevačice, Lepe Brene, Boba Živojinović posvađao se sa sinom Viktorom Živojinovićem nakon što mu je ovaj zatražio novac na jednom privatnom veselju, pa mu je rekao da se za finansije ubuduće obrati bratu Filipu Živojinoviću, što se njegovoj snajki Aleksandri Prijović nikako nije dopalo.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, u trenutku kada je Viktor zatražio pare za muziku, Boba je pukao i rekao da mu ne da ni dinara i da sada od brata traži novac. Kada se zbunjeni Viktor obratio Filipu, ovaj ga je oduvao, a vidno iznervirana Aleksandra je samo siktala.

- Živojinovići su se provodili i proslavljali rođenje djeteta bliskih prijatelja u jednom beogradskom restoranu, sve je bilo u redu do trenutka kada je Viktor prišao Bobi i tražio mu novac koji je htio da da na muziku. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će Boba tako burno reagovati, bio je baš neprijatan prema sinu i rekao mu da traži od Filipa šta mu treba - kaže izvor sa lica mjesta i dodaje:


- Viktor nije znao šta ga je snašlo, pa je mislio da će mu brat Filip izaći u susret, međutim, ovaj ga je još više iskulirao. Aleksandri se nikako nije svidjelo što je njen svekar Boba rekao Viktoru da od njenog muža traži novac, pa je ostatak večeri bila vidno iznervirana i namrgođena.

Od našeg izvora sa lica mjesta prenosimo svađu Živojinovića.

- Tata, daj mi koji dinar - rekao je Viktor Bobi, koji je izludio kada je čuo da mu traži novac.

- Ma skloni mi se, bre, evo ti Filipa, pa od njega traži - vikao je Boba i pokazivao prstom na Filipa i Priju. Tada se Viktor uputio ka bratu, međutim, i tamo ga je čekalo negodovanje.

- Fićo, daj mi pare - rekao je Viktor, dok je Aleksandra prevrtala očima.


- Jesi ti normalan, sjedi tu, nemam ništa - rekao je bijesno Filip. Viktor nije mogao da vjeruje šta ga je snašlo, pa je, iznerviran i posramljen, napustio restoran. Do kraja večeri Prijovićka je bila bijesna, pa je samo prigovarala Filipu, dok je Boba kulirao njeno ponašanje kako bi zaobišao još veću svađu.

Podsjećanja radi, Aleksandra je nedavno priznala da se često svađa sa Filipom, dok se sa svekrvom Brenom nikada nije posvađala. Tada je istakla da je u dobrim odnosima sa familijom svoga muža, ali da ne dozvoljava da joj se oni miješaju u život i tada je priznala da ju je svekrva u toj odluci i podržala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.