x

Aleksandra Subotić se gušila u suzama: Zadrugarima pušten snimak Davida i Lune, nastao opšti haos! (VIDEO)

Akreri video-snimka koje je izazvao opšti haos u Bijeloj kući su Luna Đogani i David Dragojević koji vrijeme u Zadruzi provode zajedno, a njegova djevojka Aleksandra Subotić se zbog ove situacije gušila u suzama.


- Poludjeću ovdje. Ova pjesma je namijenjena za mene i Slobu u prošloj sezoni kada smo se muvali. Dovešćete me do toga da neću ni sa kim pričati. Ja nisam luda i ovdje nema emocija. Ovo je katastrofa, ja ne želim da slušam više ove gluposti - bijesno je rekla Luna.


-Meni je muka od zlih ljudi koji mene pokušavaju da povrijede. Meni ne smeta Luna. Ne radi ona ništa loše. Ja znam, da između njih nema ništa - plakala je Aleksandra.

- Nema veze sa vezom. Zašto se pecaš na gluposti oni to rade namjerno - vikao je David na Aleksandru.


Marija Kulić komentarisala je odnos Lune i Dragojevića zbog čega su Aleksandra i David skočili i uputili joj najteže riječi, a obezbjeđenje je spriječilo da dođe do fizičkog kontakta.

- Ludiš jer si zaljubljen u Lunu - vikala je Marija. 

- Na na nju jedino mogu da se izderem ili da joj stavim k**ac u usta. Pošto ne želim da joj stavljam k**ac u prljava usta, mogu samo da urlam na nju - rekao je David.


Nova učesnica Suzana Pevorić Blondi, prišla je Aleksandri i pokušala da je urazumi govoreći da Lunu ovdje ne zanima nijedan muškarac.

- Da li si ti luda? Zašto plačeš? Lunu ovdje niko ne zanima, alo - vikala je Blondi na Aleksandru. 


Lepi Mića izjavio je da Aleksandra ima takvu reakciju jer je shvatila da između Lune i Davida postoj jake emocije, a potom mu je modna blogerka žestoko odbrusila.

- Svi znamo da si bio zaljubljen u Kiju, ali ti se deda i nećeš nikada moći da budeš sa njom. Ja sam bila ljubavnica ali sam dobar čovjek. Ti bi bio najsrećniji kada bi me vidio mrtvu. Maltretirao si me devet mjeseci. Ja nisam loš čovjek - vikala je Luna na Miću. 




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.