x

Aleksandri Subotić našli tumor? Zadrugarka otišla na remont grudi, ljekari u šoku kada su vidjeli promjene!

Bivša učesnica rijalitija prošle nedjelje operisala je obe dojke, a kao razlog je navela zdravstvene probleme. Grudi Aleksandre Subotić bile su toliko velike da je za njenu kičmu to postalo ogromno opterećenje, pa je morala hitno pod nož. Ali ispostavilo se da osim problema s kičmom Subotićka na lijevoj dojci ima promjenu, pa su ljekari uzeli isječak i poslali na analizu, navode beogradski mediji.

- Aleksandru je Bog pogledao pa je otišla na remont grudi. Kao da je predosjetila da postoji problem koji zahtijeva da se hitno podvrgne operaciji. Iako je ultrazvuk pokazao čvorić obima devet milimetara na lijevoj dojci, ljekarima ranije nije izgledao opasno, ali su ga na operaciji odstranili i sve lijepo očistili. Takve pojave često se su kod djevojaka koje rano postanu majke i doje, pa Aleksandru nisu htjeli da opterećuju time, pogotovo dok ne stignu rezultati biopsije. Ljekari veruju da će sve biti u redu i da nema nikakve dalje opasnosti - rekao je dobro obaviješteni izvor i dodao:


- Da to sad nije izvađeno i da je prošlo još vremena, moglo je da bude problematično, ali Bogu dragom hvala, pa je sve u najboljem redu. Doktor koji je Aleksandru operisao po Ljubinoj preporuci obavio je sjajan posao, i ona je toliko zahvalna da bi ga svima rado preporučila. Kada je shvatila šta se desilo, Aleksandra se uplašila za svoje zdravlje, ali svjesna je da je za sve zdravstvene probleme okidač stres, pa je odlučila da potpuno promijeni svoj način života i da od sada ne prima stvari toliko dramatično i emotivno, što je tipično za nju - završava izvor.


Kako se navodi Aleksandra je potvrdila ove navode.

- Sve što bih rekla bilo bi suvišno. Oporavljam se brže nego što sam i mislila. Moje grudi su savršenstvo. Mogu slobodno da kažem da izgledam top. Polako se vraćam normalnom životu, ponovo sam na moru i ponovo sam ona stara, zgodna i sretna djevojka - rekla je Aleksandra.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.