x

bivši zadrugar

Alen Hadrović odlazi na transplataciju u Istanbul: Zadrugar uskoro postaje otac, donio važnu odluku!

Bivši rijaliti učesnik Alen Hadrović uskoro će postati otac djeteta Maje Marković, sa kojom je ljubav započeo pred kamerama "Zadruge", a sada je otkrio da odlazi na estetski zahvat:

- U septembru idemo na jedno malo putovanje u Istanbul... Odlučio sam se za transplataciju kose. Naravno, ta moja odluka nije došla iz vedra neba, već duže vrijeme imam problem sa gubitkom kose, to ste primijetili. Sačekao sam da vidim da li će im porasti kosa, da li će uspjeti ta transplatacija. S obzirom na to da je uspjela kod mojih prijatelja, riješio sam i ja da kontaktiram doktorku i zakažem svoj termin u klinici 17. septembra - započeo je Alen, a potom dodao:


- Garantuju mi da je bezbolno, za jedan dan je sve gotovo. Dobijam doživotnu garanciju i osiguranje na svu presađenu kosu... U septembru idemo Maja i ja - najavio je Hadrović, kog su podržali pratioci i istakli da jedva čekaju da vide rezultate ovog estetskog zahvata.


Inače, Maja i Alen ne kriju da svoju ljubav planiraju da krunišu brakom, a šuška se da će na ludi kamen stati idućeg mjeseca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.