x

Allegri zbog jedne izjave izbacio kapetana iz momčadi?!

Juventusu ove sezone ne ide ni na jednom polju, a kad jest, svi se međusobno optužuju za loše rezultate. Sada je na meti kapetan Leonardo Bonucci, koji je izostavljen iz posljednje utakmice.

Velikan iz Torina tema je broj jedan u talijanskim medijima. Za tamošnje prilike zvuči nerealno da Juventus pet kola zaredom ne može upisati pobjedu u Serie A, a vrhunac nezadovoljstva dogodio se ovog vikenda kada su izgubili od Monze minimalnim rezultatom. Da stvar bude gora, Monzi je ovo prva ovosezonska pobjeda, a momčad Massimiliana Allegrija u tom susretu nije prikazala nikakvu igru.

Kapetan momčadi Leonardo Bonucci nije odigrao niti minute protiv Monze, a Allegrijev pomoćnik Marco Landucci, koji se obratio medijima nakon utakmice, rekao je da je on izostavljen iz “tehničkih razloga”.


No, Gazzetta dello Sport piše da ga je Allegri odlučio izostaviti iz još jednog razloga – zbog izjave koju je dao nakon poraza od Benfice u Ligi prvaka.

“Zabrinut sam za stanje u kojem se nalazimo, nema smisla to poricati. Nažalost, skloni smo izgubiti igru ​​tijekom utakmica. Ne znam zašto se to događa, ali činjenica je da me to najviše brine, čak i više od loših rezultata,” rekao je Bonucci jasno aludirajući na problem trenerske taktike.


Tu nije kraj Bonuccijevim problemima jer su navijači Juventusa objavili priopćenje kako on nikada nije niti će biti vođa njihove momčadi.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.