x

Zenica

Amel Ćurić oduševio zeničku publiku! (Galerija)

Sedmu festivalsku noć Zenica Summer Festa oplemenio je solistički koncert fenomenalnog pobjednika X Factor Adria 2015- Amela Ćurića.  

Koliko su se Zeničanke i Zeničani zaželjeli dobre zabave i kvalitetne muzike svjedoči i sam broj oduševljenih posjetitelja.

Amel se Zenici predstavio svojim hitovima i hitovima svojih kolega u kojima je prisutna publika uživala, među kojima je bio poznati Zeničanin, voditelj kviza „Tko želi biti milijunaš“ Tarik Filipović u pratnji svoje supruge Lejle.

Kako Amel kaže zenička publika jedna je od najboljih, uvijek su gostoprimljivi, i na bini se osjeća divno, a za Zenicu ga vežu i posebne uspomene jer je upravo ovdje i započinjao svoju karijeru.

Na samoj bini je gromoglasno izjavio kako su se on i njegov bend zaželjeli svirke i nastupa, te je izrazio nadu da lockdowna više neće biti.

Osmu večer Zenica Summer Festa nastavljamo uz ples, i to latino! U 20:30 h će na Trgu Alije Izetbegovića plesna grupa Shadows sa trio bendom izvesti svoj performans pod nazivom „Plešimo latino zajedno“. Zaplešite sa nama u ritmu latino muzike i pišimo zajedno najljepšu zeničku ljetnu priču!

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko
Izvor: 072info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.