x

Amra Džeko o izolaciji sa Edinom: Mrzim kada mu nešto govorim, a on me ne sluša jer je zauzet telefonom!

Amra Džeko - Silajdžić, supruga fudbalskog A reprezentativca BiH i kapitena Rome Edina, gostovala je u emisiji Ladies first na Roma TV. Gospođa Džeko govorila je o životu u izolaciji, a otkrila je i neke detalje o Dijamantu.

- Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali, to se nekad dogodi i meni. Kada mu trebam reći nešto važno i da me treba saslušati kažem mu da ostavi telefon - kazala je Amra na pitanje "postoji li nešto zbog čega je Edin iznervira i naljuti".

Naglasila je kako pomaže u kuhinji, te da je veoma nježan.


- Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati. Tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan i vrlo nježan otac. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent - objasnila je Amra.

Priznala je da fudbal nije pratila dok nije upoznala Edina, ali da sada ne propušta ni jednu utakmicu u Rimu.


- Mnogo vrištim, ne mogu se kontrolirati. Ne samo kad postigne gol. Ali stadion je stvoren za to i tako uživam - kazala je Amra.

Naglasila je da će posjeta porodici biti prva stvar koju će uraditi kada prođe pandemija koronavirusa.

- Živahna sam osoba. Nedostaju mi treninzi, ljudi koje sam viđala u obližnjem baru. Nedostaju mi prijatelji. Trebali smo biti i u Bosni jer Edin je trebao imati obaveze u reprezentaciji. Prvo ću posjetiti porodicu kada ovo prođe - kazala je supruga bh. fudbalera.



(Faktor)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.