x

EMOTIVNE PORUKE

Amra Silajdžić Džeko darovala kosu za perike namijenjene oboljeloj djeci!

Amra Silajdžić Džeko, bh. manekenka i supruga kapitena nogometne reprezentacije Edina Džeke danas je donirala svoju kosu koja će biti iskorištena za pravljenje perika namijenjenih oboljeloj djeci.

Amra je danas posjetila Roditeljsku kuću te je odlučila dati svoj doprinos Udruženju Srce za djecu koja boluju od raka. Ona je dugo njegovala svoju dugu kosu kako bi je mogla pokloniti oboljeloj djeci. Kosu je ošišala u Roditeljskoj kući, što je bilo moguće pratiti u prijenosu uživo na Instagramu. Osim toga, poslala je emotivne poruke te pozvala sve ljude da pomognu onima kojima je pomoć napotrebnija, naravno, u okviru svojih mogućnosti.

"Pozivam sve ljude koji su u mogućnosti donirati kosu da učine isto. Drago mi je što sam ovo uradila. Imala sam tremu i emotivna sam, niko ne može razumjeti djecu i roditelje koji prolaze teške trenutke. Nismo svjesni šta imamo kada smo zdravi. Zdravlje i vrijeme provedeno s najmilijim je najvažnije. Trebamo se vratiti sebi i usrećiti druge ljude. Nismo ni svjesni koliko svako od nas može napraviti za druge. Zahvalna sam što sam dio ove priče. Edin i ja ćemo se truditi da pomažemo drugima koliko god možemo", izjavila je Amra prilikom čega nije mogla sakriti suze.

Njeni brojni fanovi su se javljali tokom livea te su pozdravili njenu odluku. Amra je poklonima obradovala djecu iz Roditeljske kuće i s Pedijatrije KCUS-a.

Za one koji žele pomoći:

Tekući račun udruženja:

Domaći platni promet:

161 00000 388 900 27

Za uplate iz inozemstva:

BA39161 00000 388 900 27

S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Raiffeisen bank d.d. BiH

Račun za projekt "Roditeljska kuća“

Domaći platni promet:

161 00000 388 901 24

Za uplate iz inostranstva:

BA39161 00000 388 901 24

S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Raiffeisen bank d.d. BiH

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.