x

napustila takmičenje

Ana Bekuta joj rekla da će se ispovraćati zbog njenog kostima, a sada je Anastasija Ićurup ovo poručila pjevačici!

Anastasija Ićurup, bivša kandidatkinja "Zvezda Granda", bila je gost u Pulsu Srbije na Kurir televiziji nakon odustajanja od takmičenja zbog uvreda od strane žirija. Istakla je da joj je Bekutina izjava najviše zasmetala i da ona nije kompetentna da joj bilo šta kaže.

Posljednja epizoda muzičkog takmičenja Zvezde Granda izazvala je veliku pažnju javnosti i medija zbog nastupa i izgleda jedne od kandidatkinja.

Iako današnja scena i scenski nastup podrazumijevaju drugačiji kostim, pa čak i provokaciju, izgleda da se izbor garderobe uopšte nije dopao nekim članovima žirija koji su uputili oštre riječi i komentare na račun izgleda Anastasije Ićurup. Ona je nakon toga napustila dalje takmičenje.


Bata Spasojević, modni kreator, istakao je da su očekivali komentare na račun Anastasijinog izgleda ali da im nije palo ni na pamet da to ovako može da eskalira.

- Uvijek ima podijeljenih mišljenja. Mi smo gledali da to bude nešto što je zapaženo i drugačije. Da uvijek budemo korak ispred što se kaže. Negdje smo i očekivali da bude nekih kritika, ali ne baš na ovaj način. Smatram da je to jedan dobar stajling koji treba da skrene pažnju. Najgore je kada čovjek ostane indolentan, hladan i kada nema nikakve reakcije. To je za mene uvreda - istakao je modni kreator.


Ana Bekuta je u toku emisije rekla da joj je stajling neprimjeren, degutantan i odvratan, a potom je i izjavila da bi se ispovraćala od stajlinga.

Voditelja Miloša Anđelkovića interesovalo je šta je tu loše pošto takvi scenski kostimi zapravo tako i treba da izgledaju.

- Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje - rekla je Anastasija.


Modni kreator je naveo da je za scenu neophodno da se izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije.

- U svijetu posebno su takvi kostimi zastupljeni. Mene je podsjetila na Arianu Grande koja takođe nosi takve kostime ako ne i provokativnije. Naravno i na našoj sceni je to prisutno, recimo Sara Jo nosi takve kostime. Ja stvarno ne znam šta je izazvalo takve reakcije. Vjerovatno zato što sui one ustaljene, dok je Anastasija nova na sceni i njima je to bilo prenaglašeno. Ona baš treba jer je mlada i ima te godine treba da ponese takve kostime. Za scenu je neophodno da ona izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije - rekao je modni kreator.


Anastasija se osvrnula i na prošlogodišnje Zvezde Granda gdje je navela da je takmičarka od koje je izgubila bila daleko provokativnija nego što je ona sada. Mada je ona zbog svog izgleda prošla dalje.

- Dobila sam tada pohvale na račun izgleda. Sa mnom je bila tad u duelu djevojka Marija Grojevska koja je da kažem više bila "gola" nego ja. Na kontu toga otišla dalje. Imala je podršku i zbog pjevanja, ali je stajling bio prvenstveno na prvom mjestu - istakla je Anastasija.


Anastasija je istakla da na njoj ništa nije bilo toliko provokativno i da je djevojka koja je bila sa njom u duelu bila daleko provokativnija.

- Ja ne vidim da je nešto na meni bilo toliko provokativno. Bila sam zakopčana do grla, jedino to što je bila ta čipka providna. Djevojka Maja koja je dosta provokativnije obučena od mene, ali eto desio se taj pik na mene i zasmetalo im je - rekla je Anastasija.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.