x

iskrena

Ana Bekuta otkrila pravu istinu o odnosu sa Cecom: Progovorila o čarkama s njom, pa spomenula i Karleušu!

Ana Bekuta  novinari su zatekli na njenom nastupu u Beogradu, a za kameru Kurir televizije pjevačica je otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicama Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom.

- Nema nikakvih čarki između Cece i mene, sve je mirno. Šalimo se među sobom i podižemo emisiju na najviši nivo. Nedostaje mi Karleušin duh, smisao za šalu, zaista mi nedostaje. Ona je oduvijek rušila tabu teme i ja je smatram hrabrom ženom, ona zna kako da iznese sve. Karleuša je jedan dobar i divan čovjek - rekla je Bekuta.


Njen partner Milutin Mrkonjić nije bio u publici na nastupu, već je odmarao kod kuće zbog zdravstvenih problema koje je imao ljetos.

- Mrka malo odmara, imao je ljetos jednu intervenciju koja je lijepo prošla i sad mora da prođe jedan period mirovanja i da bude u kućnom pritvoru. On bi volio da ima njegovateljicu, ali to neće moći, ja sam mu sve - rekla je kroz osmijeh pjevačica.


Ana je otkrila da li i sprema zimnicu kao i sve domaćiće u ovo godišnje doba.

- Ja sam u godinama kad moram da biram između zadnjice i lica, zato sam ja sad malo punija. Sad sam u godinama kad moram da živim u skladu sa tim. Ne umijem da spremam zimnicu, i divim se ženama koje to umiju. Svake jeseni od svoje drugarice naručim ajvar i zimnicu, to radim godinama. Ne umijem to da radim, umijem da kuham, ali zimnica je posebna umjetnost - rekla je pjevačica.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.