x

posjetila mjesto gdje počiva

Ana Bekuta u suzama: 40 dana kako nas je napustio Milutin Mrkonjić!

Navršilo se 40 dana od smrti počasnog predsjednika SPS Milutina Mrkonjića i emotivnog partnera Ane Bekute, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini. Ona je na Novo groblje stigla potpuno slomljena, bez šminke, te je sve vrijeme jecala.

U crnoj bundi i šubari, sa maskom na licu gotovo da nije bila prepoznatljiva, no, tuga koja ju je obuzela razotkrivala ju je.

Iako je nedavno tek počela da nastupa, na licu pjevačice vidi se da izuzetno pati za političarem, s kojim je bila u vezi devet godina. Kada je stigla na groblje, u Aleju zaslužnih građana, ona se nadvila nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su stizali.


Foto: ATA Images

Na pomen Mrki stigli su Lidija Vukićević, Hani Mitrović, Goca Šaulić, kao i cijeli SPS.

Podsjetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gdje se posljednjih nedjelja liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vrijeme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo. Takođe, njemu je ljetos već bio ugrađen pejsmejker.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.