x

Ana Brnabić: Zbog korone uvodimo mjere u Beogradu, zatvaraju se klubovi!

Premijerka Ana Brnabić rekla je večeras gostujući na televiziji Pink će na sjednici Kiznog štaba za borbu protiv korona virusa koja je zakazana za sutra biti uvedene nove epidemiološke mjere.

- To će biti mjere koje su u skladu sa onim što smo vidjeli u nekim lokalnim samoupravama, kao što je Novi Pazar, Kragujevac, Užice, Vranje i gledaćemo da to ne budu mjere za čitavu teritoriju Srbije, već tamo gdje imamo problem. U Beogradu će biti uvedene svakako, jer je više od dvije trećine zaraženih i to je uglavnom mlađa populacija – rekla je Brnabić.


Ona je dodala i da će se mjere odnositi i na zatvaranje noćnih klubova.

- Vjerovatno je da će se zatvoriti klubovi, vidjećemo za restorane. Ekonomija mora da nastavi da radi, restorani, klubovi jesu ekonomija, od budžeta države se plaćaju penzije. Svakako neće biti više onoliko restriktivnih mjera i zatvaranja kao što je bilo – objasnila je premijerka.


Brnabić je rekla i da se njene kolege koje su zaražene korona virusom osjećaju dobro i da među njima nema novih slučajeva obolijevanja.

- Nisam se uplašila, jer ako imate prisustvo korone još od marta, posebno ako se bavite javnim poslom, razgovarate sa velikim brojem ljudi, to je rizik koji nosi ova profesija. Nisam se uplašila, nemam nikakve simptome. Ukoliko se bilo šta desi, reagovaću. Testirala sam se jednom kada sam bila u bliskom kontaktu bila sam negativna, ako bude potrebe ne bježim od toga – rekla je ona.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Treba li vam zajam? Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group. Zajmodavac sam i finansijski savjetnik. Pružamo sve vrste kredita (Persona Zajam, Poslovni zajam, Mortage zajam i mnogi drugi) Dajemo i dugoročne i kratkoročne, osigurane i neobezbjeđene kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: [email protected] ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: +447903159998 i dobiti odgovor u trenu. Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo pomoći vama u poboljšanju vaših dugoročnih i kratkoročnih financijskih ciljeva jer je vaša financijska stabilnost naš krajnji cilj. Puno ljudi se suočava s nevremenim financijskim izazovima, a neki od njih imaju teškoća dobiti zajam od lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta iz nekih razloga. Ako vam stvarno treba rješenje za vaše financijske izazove, samo pišite mojoj firmi i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša finansijska stabilnost i o vama ćete biti zbrinuti kroz cijeli proces. Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem: Email: ([email protected]) ILI; WhatsApp: +447903159998 2020 © llSva prava zadržana