x

Ana i David kupuju stan od 200 000 eura?! Ozbiljna lokacija je u pitanju!

David Dragojević vjerio se sa izabranicom Anom Korać u Istanbulu nedavno, a njih dvoje ovih dana navodno gledaju kuće u elitnom naselju Dedinje.

- Koraćeva i Dragojević trenutno žive u Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, riješili su da obezbijede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni su za nekretninu da daju čak 200.000 eura. Mnogi se pitaju otkud njima toliki novac, ali oboje su zaradili velike sume novca učešćem u "Zadruzi" pri tom David dobro zarađuje od fast fud radnje koju ima u Novom Sadu, a Ana visoke honorare dobija za reklamiranje kupaćih kostima na Instagramu, a pored toga je i postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju u Istanbulu, za šta je dobila ogroman novac. Ana i David traže prostranu kuću, sa velikim dvorištem i terasom - navodi izvor blizak ovom paru.


Ana i David neće još pred matičara, a učešce u "Zadruzi 3" je takođe na čekanju.

- lako se David nedavno vjerio sa Koraćevom, svadba im još nije u planu. Njih dvoje bi voljeli prvo da riješe pitanje nekretnine tako da će svadba najvjerovatnije da se dogodi naredne godine. Kada je riječ o ulasku u "Zadrugu 3", pregovori su u toku, ali gotovo je sigurno da će se to u jednom trenutku desiti - zaključuje izvor.

Koraćeva je potvrdila da David i ona traže dom.

- Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvijek nismo sigurni da li ćemo uopšte živjeti u Beogradu. Znate da je David zbog porodice i posla vezan za Novi Sad, te nije isključeno ni da tamo kupimo kuću. Kada se uselimo, oglasićemo se - poručila je Ana.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.