x

Ana i Rasta potvrdili pomirenje i to su proslavili na ovaj način!

U posljednjih nekoliko mjeseci domaću javnu scenu drmaju raskidi i razvodi onih koji su pretendovali na vječnu ljubav, tako da je kao pravo osvježenje stigla potvrda vijesti o onome o čemu se dugo šuškalo, a to je da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta odlučili da daju drugu šansu svom braku .

Podsjetimo, par je početkom novembra izdao zvanično saopštenje za javnost u kom je potvrđeno da su podnijeli papire za razvod braka, ali ubrzo su mnogima stvari postale čudne, budući da su nastavili da žive zajedno, a zatim su zakazali i zajedničku turneju i nastavili da sarađuju na pjevačicinom novom albumu.

Pred polazak u Skoplje, gdje su imali zajednički koncert, Ana je na svom Instagram profilu objavila prvi zajednički selfi nakon ovih vijesti, a na ovoj fotografiji je možemo vidjeti sa glavom nježno položenom na Rastino lice, dok je reper u svojoj objavi otišao i korak dalje.

Naime, Stefan je na svom profilu, u isto vrijeme, takođe objavio zajedničku fotografiju, samo što ovdje vidimo Nikolićevu naslonjenu na njegovo rame, dok u opisu stoje oznake "polovina", "ljubav" i "familija". Kao da to nije bilo dovoljno, on je i velikim slovima napisao prezime Đurić, aludirajući na to da je Ana i dalje zadržala njegovo prezime, te da je srećna porodica na okupu.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.