x

ANA I RASTA SE IPAK NE RAZVODE: Sve je bila farsa! Šta je zapravo istina?!

Popularna pop pjevačica Ana Nikolić šokirala je domaću javnost kada je prošle jeseni donijela odluku da na brak sa Stefanom Đurićem Rastom stavi tačku, o čemu je poslije mnogobrojnih spekulacija izvijestila pratioce na Instagramu. 

- Jedna porodica se raspada... Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - napisala je, između ostalog, 4. novembra prošle godine, poslije čega je uslijedilo i Rastino saopštenje o njihovom razvodu. 

 

 - Ana i ja se jesmo razveli, ali mi imamo nešto neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najljepšu stvar koja će nas vezivati zauvijek - glasio je dio Rastinog saopštenja objavljenog četiri dana poslije Aninog. 

 

Čak i nakon što su jasno i glasno potvrdili da su se razveli, mnogi su i dalje sumnjali da je u pitanju, zapravo, marketinški trik dvoje (bivših) supružnika, a ove priče dodatno su podgrijali snimci emisije ``Paparaco lov``, na kojima se jasno vidi da Rasta često odlazi u dom svoje bivše supruge i tamo provodi određeno vrijeme.

 

I taman kada se prašina oko njihovog razvoda ili pak potencijalnog pomirenja malo stišala, uslijedio je novi dokaz koji će dodatno zbuniti sve one koji su bili nepovjerljivi kada je njihov rastanak u pitanju! Naime, Anin status na Whatsapp-u, koji koristi sa svog privatnog broja mobilnog telefona, jasno ukazuje na to da se ona i dalje osjeća i svojim prijateljima sa kojima komunicira predstavlja kao Rastina supruga. 

 

Rastina žena i Tarina mama - glasi WhatsApp status popularne pjevačice, a da li sebe i dalje smatra suprugom repera od kojeg se razvela ili je, jednostavno, usljed brojnih obaveza zaboravila da promijeni status koji je ažurirala 24. avgusta prošle godine, zna samo ona.

 (Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.