x

ANA JE SA RASTOM ZAUVIJEK ZAVRŠILA: Pjevačicina prijateljica progovorila o bračnom krahu!

Jučer je kao bomba odjeknula vijest da je Ana Nikolić izbacila Rastu iz svog stana i da je odlučna u namjeri da zauvijek okonča odnos sa njim.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njima, ali ni oni ni njihovi predstavnici za medije nisu željeli da daju bilo kakve izjave. Zatim smo razgovarali sa jednom od Aninih rijetkih prijateljica koja je zamolila da ne objavimo njeno ime, prenosi SVET.

’Ne bih ništa da pričam da ne povrijedim Anu. Znam da već mjesec dana neće da čuje za Rastu. On se nikada neće promijeniti, njegov način života jednostavno nije za porodicu i ona više neće da ga trpi. Odlučna je da ostane sama i da se sama brine o svom djetetu koje joj je centar svijeta,’ rekla je za SVET sagovornica.


Podsjetimo, Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rođendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir.

Rasta, čuveni skandal majstor, na Instagramu objavljuje snimke na kojima se vidi da nastupa i živi pravi momački život kao da se ništa ne dešava.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.