x

Ana Korać nikog kao njega nije tako ludo voljela, a ostavila ga je za jednu noć! Zanosna crnka otkrila dugo čuvanu tajnu: Tada mi se smučio!

Ana Korać povjerila se dečku Davidu Dragojeviću, te otkrila detalje veze iz koje je izašla duboko razočarana i povrijeđena. Naime, iako se tada bila po prvi put zaljubila, ostavila je misterioznog dečka za jednu noć.

"Prvi dečko, ja sam bila prvi put zaljubljena tada... od malena smo se družili, igrala sam se sa njim. To mi je ostalo u lijepom sjećanju. Dolazio je kod mene. Skoro su ga pitali za mene i on je rekao da nikada nikog nije volio kao mene. Ja sam to preko noći presjekla, toliko sam bila povrijeđena da mi se smučio", priznala je svom sadašnjem dečku Ana.


Mnogi sumnjaju da je zanosna crnka pričala o izvijesnom Borisavu, koji ju je prevario i na taj način veoma povrijedio i razočarao.

"Prvo je bilo sve super između njih, a onda su krenuli problemi. Borislav je preko Aninih prijatelja često znao da joj šalje cvijeće na kućnu adresu kada se posvađaju. Međutim, Anu je povrijedilo kada je saznala da ju je Borislav prevario sa drugom djevojkom, zbog čega je godinama patila. Evo, a sada je ona drugoj djevojci uzela dečka. Karma", rekao je nedavno izvor iz Ivanjice, blizak Koraćevoj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.