x

Ana Korać, Sandra Afrika i Lidija Vukićević u Zadruzi 3: Svi će poludjeti od ljubomore kada saznaju kakav tretman će imati zvijezda "Boljeg života"!

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života", odnosno Lidija Vukićević, uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i sek*i starleta iz Ivanjice, Ana Korać, kao i fok pjevačica, Sandra Afrika, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vrijeme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gdje može da se osami kad god da poželi. Kad su je kontaktirali najprije im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora - ispričao je izvor.


U sličnoj dilemi je i Sandra Afrika. Iako ima mnogo zakazanih nastupa unaprijed, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou barem na dvije nedjelje.

- Ništa još nije precizirano sa njom jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se vrate u drugoj polovini avgusta, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova.


I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtjevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan.

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Sjetite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu 3" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobjednica "Parova" - otkriva sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.