x

Ana Nikolić plašila ljude s maskom na ulici: Dva dana se nije presvukla! (FOTO)

Ana Nikolić živi kao prava domaćica! Nekada atraktivna i najpoželjnija pjevačica na estradi nabacila je još nekoliko kilograma, a da je zapostavila svoj fizički izgled, vidi se već na prvi pogled.

Nekoliko dana zaredom Kurirov paparaco uslikao je Nikolićevu, a iako rijetko izlazi iz kuće na Voždovcu, uhvaćena je u nimalo zgodnim situacijama.

Najprije, Ana je u jutarnjim časovima sama napustila kuću, a pretpostavljamo da je nasljednicu Taru ostavila kod dadilje, pa se svojim automobilom uputila ka kući svoje majke Milijane. U ruci je nosila kesu jednog brenda sportske obuće, a nakon što je pokupila mamu, uputile su se ka radnji tog brenda. Pošto je ranije pazarila obuću za sebe, pjevačica je pogriješila veličinu, pa je morala da zamijeni patike. Dvadesetak minuta kasnije, Ana je nasmijana nešto objašnjavala majci, vidno raspoložena što sada ima pravu veličinu. Odatle su se zaputile pravo kući.


Foto: Kurir

Sutradan, Nikolićeva je iz kuće izašla nešto poslije 12 časova, identično obučena kao prethodnog dana! Na sebi je imala kožne helanke, bijelu majicu s printom, dugačku kariranu košulju i cipele s platformom! Jedina razlika je što je drugi dan pjevačica podigla kosu.


Tako odjevena uputila se ponovo ka centru grada da bi završila neke obaveze, a potom je otišla u kozmetički salon, gdje je provela skoro dva sata. Iz studija ljepote izletjela je brzinom munje i uputila se u pravcu Voždovca. Fotografije nastale ispred njene kuće pokazuju da je Ana bila na tretmanu, s obzirom na to da s lica nije skinula masku! To potvrđuje činjenicu da je brzina kojom je izletjela iz salona zapravo bila nužna, jer sigurno nije željela da nekog na ulici uplaši svojom pojavom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.