x

"slagao sam te"

Ana otkrila detalje veze sa Slavnićem prije rijalitija, on se rasplakao: Doveo si je u moj stan i spavao s njom!

Zvezdan Slavnić napravio je potpuni haos u Bijeloj kući, a nakon što je polupao sve i pobjegao sa imanja, vratio se kod bivše supruge Ane Ćurčić. On je pričao Ani kako mu je krivo zbog svega, i potom krenuo da plače.

- Svaki moj i tvoj razgovor je ovdje bio zbog mojih i tvojih stvari, nemam za šta da te lažem. Gori mi ovdje (srce) sada. Ja i tebi želim da uzmeš te pare i da ih uzmeš na lakši način i nije mi bilo u cilju ništa da idem na tebe i protiv tebe, samo sam osluškivao tebe kako se ponašaš, na šta sam reagovao. Tebe ne okrivljujem, zato što si ranjena, samo kad bih mogao u svom mozgu da prihvatim ono što si pričala, ali to ne mogu. Okej, to je moje, s tim ću da živim.


- Ja sam samo za to da se bez ikakve manipulacije da se stane, jer ja znam bolje od svakog koje ovdje tebi rekao da će svi oni kući otići i boljeće ih ku..c, čućeš se s jedno, dvoje, ali neće sjediti pored tebe kući i pomagati ti. Prošle godine se nekom drugom desilo, neću da vrijeđam, ali mislim da je smiješno u poređenju sa ovim. Ne mogu da kažem da nije do mene i da sam ja krivac, mogu da kažem da nisam želio, nije mi palo napamet, što me ne opravdava, ali ti kažem. Neka bude da sam po tvom i zaslužio sve ovo što sam izgovarala - počeo je Slavnić kroz suze.

- Ja ću da te pustim, evo nedjelja cijeli dan, spavanje, ali mi je to zbog toga što ne bi volio da se ovo dešava...Volio bih da sjednemo u nedelju i da pričamo kao ljudi, ja bih baš volio.


- Okej - rekla je Ana.

- Slagao sam te da znaš večeras i mnogo mi je žao. Imam još mnogo patnje i mnogo boli i crkavam što se ovo dešava i meni i tebi. Crkavam! Ja sam stoka, pa sam stoka, bio sam tu i volio te i više od sebe, bio tu. Znaš i sama, rekao sam ti da sam se osjećao kao taoc. Neću više da te nerviram, nisi zaslužila večeras da te više nerviram. Mene ovo sada ne radi na bijes, nego na emociju. Što nisi bila samo drugačija kada si ušla - plakao je Zvezdan.


- Ne može tako, kada me provociraš...Ti si sada odmah krenula da pričaš da ti ne dam na bol i ostalo. Ja ne moram da ti se obratim do kraja rijalitija - rekao je on.

- Tako je najbolje - rekla je Ana.

- Ali ti ne možeš... Ja nisam rekao da ti nisi vidjela. Ti si ušla u rijaliti, ne znaš gdje ćeš, svako ko ti se suprotstavi u mišljenju, vrijeđala si ovdje ljude...Sada me apsolutno ne interesuje da li će ti neko nešto reći, ja tebe sada pitam opet. Da li kod tebe u tvojoj glavi možeš da izbaciš mene u totalnoj priči? - govorio je zadrugar.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.